Sortiment

Frozen Yogurt Sverige

 

 

Life is just like Ice Cream ... to be enjoyed before melting!

 

 

Frozen yoghurt:

Frozen yoghurt ett 100% naturligt 100% fett fri. Yoghurten tillverkas i an av Europas största frozen yoghurt fabriken. Yoghurt krossas me olika frystbär / godis bitar på plats och enligt kundens önske mål, vi använder nedast svenska osötade frysta bär!

 

 

Mjukglass:

Vi erbjuder mjukglass med olika smaker; den traditinella vanilj mjukglass, choklad, jordgubb, och så klart blandad vanilj&choklad och blandad vanilj och jordgubb! Glassen serveras i kex rån, eller bägare, vi erbjuder 11 olika typer av strössel och 5 olika toppings såser.

Vi erbjuder 4 olika glass special glassar:

Chocolate dream, Banana split, fruite dream, samt friterad banan med glass!

 

Churros:

Spanskt bakverk . En churro består av friterad deg baserad på vetemjöl eller potatis och är avlång, stjärnformad och antingen rak, böjd eller rund, serveras naturell, med sockar, kanelsocker, eller flour socker, topping/sås, grädde, och med mjukglass!

 

Kanderade:

anderade äpplen, en osviklig klassiker som uppskattas både av stora och små. Hela äpplen doppas i sockerlag och dekoreras med 11 olika topping/strösser, lite kladdigt att göra men vansinnigt gott. Du serverar de kanderade äpplena när de stelnat.

 

Donuts:

Amerikanska donuts bakade på plats och serveras med socker, eller doppad i choklad med eller utan topping.

 

Berliner Munkar:

 

Munkar, på köksfranska beignets, är runda, friterade bakverk av vetedeg. Vanligtvis är de smaksatta, till exempel med äppelsylt, hallonsylt, vaniljkräm, smultronsylt!

 

Sockervadd:

Sockervadd i olika smaker: Jordgubb, Blåbär, vanilj , och banan!

 

Serveras på pinne eller i To GO påse i 2 olika storlekar

 

 

Sluch:

fri från Azo Färgämnen

Vi slush i 9 olika smaker. Jordgubb, körsbär, hallon, blåbär, energi drink cola, ananas, citron, och Kiwi som serveras i vanliga glas eller 3 olike häftiga dekorativa glas!

 

Och så klart så erbjuder vi ett stort val av milneral vatten mer eller utan kolsyra/ smak, Kolsyrade läskerdryck i 33 cl burkar eller ½liters flaskor, och så klar ska man inte glömma den okolsyrade mer rycker i flera smaker!